Četvrtak (18. travnja 2019.) donosi nastavak stabilno vrijeme diljem Dalmacije. Može biti promjenjive naoblake, ali će se posvuda zadržati suho i toplo. Puhati će slaba do umjerena bura.

U petak i subotu (19. i 20. travnja 2019.) bit će pretežno vedro. Noću tiho ili slab burin, danju će puhati slab do umjeren vjetar zapadnih smjerova, nešto jači kasno popodne na otvorenom moru. Bit će toplo, najviše dnevne temperature većinom od 19 do čak 24°C.

Slično će biti  na Uskrs, u nedjelju (21. travnja 2019.). Prevladavat će sunčano s umjerenom naoblakom u drugom dijelu dana. Noću tiho ili burin, danju će zapuhati slabo do umjereno jugo koje navečer na moru može imati pojačane udare. Najviše dnevne temperature od 18 do 23°C.

Jačanje juga nastavit će se u ponedjeljak (22. travnja 2019.). Puhat će umjereno do jako jugo koje će navečer na moru doseći olujne udare. Bit će promjenjivo s izmjenama sunčanih i oblačnih razdoblja, ali veći dio dana suho. Krajem dana uglavnom na sjeveru Dalmacije moguće je malo kiše.

Glavnina promjene vremena stiže nam u utorak (23. travnja 2019.). Bit će vrlo promjenjivo, povremeno uz kišu, ponegdje i lokalni pljusak s grmljavinom. Puhat će jako i vrlo jako jugo s olujnim udarima što će povećati valovitost mora i donijeti određene probleme u prometu morem. Najviše dnevne temperature od 17 do 22°C.

Slabljenje, a zatim i prestanak juga očekuje se u srijedu (24. travnja 2019.).

 

Izvor: DalmacijaDanas

 

 

Login Form

© 2016 Kučiće. Sva prava pridržana.