U petak (24. svibnja 2019.) nas očekuje pretežno sunčano vrijeme uz umjeren razvoj oblaka u popodnevnim satima. Osobito će u Zagori biti prolaznih pljuskova s grmljavinom. Danju će puhati slab do umjeren maestral. Bit će toplo s najvišim dnevnim temperaturama većinom od 20 do 25°C.

Subota (25. svibnja 2019.) donosi pretežno ili djelomično sunčano vrijeme. Uz obalu i na otocima suho, a tek će ponegdje u Zagori popodne biti slabih i prolaznih pljuskova. Puhat će slab jugozapadnjak ili slabo jugo. Najviše dnevne temperature od 20 do 24°C.

Promjenjivije će biti tijekom nedjelje (26. svibnja 2019.). Zapuhat će umjereno jugo, a povremeno će biti slabe kiše, osobito navečer. Danju neznatno svježije.

Novi tjedan donosi loše vijesti za sve željne sunca. Nova ciklona donosi nestabilno vrijeme veći dio tjedna. Od ponedjeljka do četvrtka bit će umjereno do znatno oblačno, povremeno uz kišu, pljuskove i grmljavinu, a lokalno ponegdje ponovno mogu pasti značajnije količine kiše. Dominirat će jugo koje će najjače biti krajem srijede. Temperature većinom od 18 do 23°C.

 

Izvor: DalmacijaDanas

 

 

Login Form

© 2016 Kučiće. Sva prava pridržana.