Vrijeme prošloga tjedna više je priličilo lipnju nego travnju. Temperature zraka već su mjestimice zadnjih desetak dana dosezale vrućih 30°C, a ponegdje su pali i apsolutni rekordi, što znači da nikada u travnju nije bilo toplije od početka službenih meteoroloških mjerenja.

U petak (27. travnja 2018.) nas očekuje pretežno sunčano ili vedro vrijeme, ali su ujutro ponegdje mogući magla i sumaglica. Vjetar će biti slab, noću burin, a danju slab maestral. Najviše dnevne temperature bit će većinom od 23 do 29°C.

subotu (28. travnja 2018.) nastavak pretežno sunčanog vremena, ujutro ponegdje uz sumaglicu. Noć će biti tiha, a danju će samo prolazno zapuhati slabo do umjereno jugo. Bit će vrlo toplo s najvišim dnevnim temperaturama od 24 do 29°C.

I u nedjelju (29. travnja 2018.)  bez veće promjene. Sunčano, gotovo tiho i vrlo toplo. Najviše dnevne temperature bit će od 25 do 30 Celzijevih stupanja. Sunčano, toplo ili vrlo toplo bit će i u prva tri dana sljedećeg tjedna.

Puhat će većinom slabo jugo. Nešto jače jugo zapuhat će krajem srijede kao uvod u nešto promjenjiviji drugi dio nadolazećeg tjedna.

 

Izvor: DalmacijaDanas

 

 

Login Form

© 2016 Kučiće. Sva prava pridržana.