Udruga „Splitski potrošač“ Split započinje provoditi besplatno savjetovanje potrošača u okviru projekta kojeg financira Grad Omiš na svom području.

Potrošačke savjete građani Grada Omiša moći će dobiti osobnim dolaskom na adresu Četvrt Omiške bojne bb, Omiš (Gradska sportska dvorana Ribnjak – 1.kat) i to druge srijede u svakom mjesecu od 10:00 do 12:00 sati, te putem telefona 095/700-1969 ili putem adrese elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prvi termin osobnog savjetovanja građana održati će se 11. siječnja 2023. godine.
Tijekom trajanja ovog projekta udruga "Splitski potrošač" će organizirati i dva edukativna predavanja za građane, prema rasporedu koji će se pravodobno objaviti.

Sve najave, kao i druge informacije o projektu, biti će objavljene na web i Facebook stranici Udruge „Splitski potrošač“ (www.splitski-potrosac.hr) i  Grada Omiša (www.omis.hr).

Savjetovanje potrošača podrazumijeva pojašnjavanje propisa i postupaka za ostvarivanje prava i ekonomskih interesa potrošača – fizičkih osoba koje sklapaju pravni posao ili djeluju na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti. Savjetovanje potrošača ne uključuje pružanje savjeta potrošačima koji su već u sudskom ili ovršnom postupku. 

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com